200 лучших рецептов холодных закусок (Быстро, вкусно, просто)
Ingredients
Гриби - 250 г
Зелена цибуля - 1 пучок
Лимон - 1/3 ч. ложки соку
Олія - 1/3 ч. ложки
Кріп - зелень
Перець чорний мелений
ДЛЯ МАРИНАДУ:
Оцет - 1 ст. ложка
Перець чорний - 4‑5 горошин
Перець духмяний - 1‑2 горошини
Лавровий лист - 1 шт. маленький
Вода гаряча - 1 склянка
Цукор - 1 ч. ложка
Сіль - 1 ч. ложка
Directions
1Гриби відварювати 20 хвилин в маринаді, остудити і злити.
2Разом із зеленою цибулею пропустити гриби через м'ясорубку. Додати чорний перець, подрібнений кріп, полити лимонним соком і олією та ретельно перемішати до однорідної маси.
3Використовувати в якості начинки для бутербродів, прикрасити майонезом і маслинами.