Свиняча грудинка, фарширована капустою та яблуками
Свиняча грудинка, фарширована капустою та яблуками

Свиняча грудинка, фарширована капустою та яблуками

    

14 Січня, 2020

300 рецептов. Блюда из духовки

Ingredients

Свинина - 800 г грудинки

Капуста квашена - 2‑3 ст. ложки

Яблука кислі - 5 шт.

Масло вершкове - 50 г

Цибуля - 1 шт.

Сіль

Перець

Directions

1У промитої свинячої грудинки перерубати кісточки, зробити великий отвір між кістками та м'ясом і нафарширувати її.

2ФАРШ: Ошпарену окропом кислу капусту віджати і змішати з дрібно нарізаними яблуками та вершковим маслом.

3Грудинку зашити, покласти на змащену маслом сковороду, обсипати дрібно рубаною цибулею та засмажити в духовці до готовності.

00:00