Свиняча грудинка, фарширована капустою та яблуками страви з м'яса духовка 14 Січня, 2020 300 рецептов. Блюда из духовки Ingredients Свинина - 800 г грудинки Капуста квашена - 2‑3 ст. ложки Яблука кислі - 5 шт. Масло вершкове - 50 г Цибуля - 1 шт. Сіль Перець Directions 1У промитої свинячої грудинки перерубати кісточки, зробити великий отвір між кістками та м'ясом і нафарширувати її. 2ФАРШ: Ошпарену окропом кислу капусту віджати і змішати з дрібно нарізаними яблуками та вершковим маслом. 3Грудинку зашити, покласти на змащену маслом сковороду, обсипати дрібно рубаною цибулею та засмажити в духовці до готовності. 00:00