Шніцелі зі свинини з чебрецем
Шніцелі зі свинини з чебрецем

Шніцелі зі свинини з чебрецем

  

13 Березня, 2019

100 лучших рецептов пасхального стола (Кулинария. 100 лучших рецептов)

  • Cook: 30 mins
  • Yields: 4 порції

Ingredients

Свинина - 600 г шиї

Сухарі панірувальні - 300 г

Яйця - 2 шт.

Молоко - 100 мл

Чебрець свіжий - 3 г

Сіль

Перець чорний мелений

Олія оливкова для смаження

ДЛЯ ГАРНІРУ:

Огірки - 200 г

Перець солодкий болгарський червоний - 200 г

Помідори черрі - 200 г

Олія оливкова - 30 мл

Сіль

Directions

1М'ясо нарізати порційними шматками завтовшки 2‑3 см, тонко відбити кожен. Посолити, поперчити, посипати чебрецем.

2Збити яйця з молоком. Вмочити свинину в суміш, обваляти в сухарях.

3Обсмажувати шніцелі на розпеченій оливковій олії по 4‑5 хвилин з кожного боку.

4Розрізати помідори черрі навпіл, нарізати огірок і солодкий болгарський перець невеликими кубиками. Посолити, заправити оливковою олією.

5Подати на тарілці овочі разом зі шніцелем.

00:00