Галушки картопляні овочеві страви, пельмені, вареники, галушки низькокалорійне 20 Листопада, 2019 200 рецептов по 200 калорий. Вкусные блюда для завтрака, обеда и ужина Yields: 8 порцій Ingredients Картопля - 1 кг Бульйон овочевий - 2 л Яйця - 2 жовтки Борошно - 2 ст. ложки Шафран - 1 ч. ложка Селера сушена - 1 ст. ложка Салат зелений і червоний Кріп - 1 пучок зелені + 1 ст. ложка сушеного Перець червоний мелений Сіль Directions 1Картоплю очистити, натерти на крупній тертушці, загорнути в бавовняну тканину, віджати. 2У картопляну масу ввести яєчні жовтки, борошно, селеру, шафран, сушений кріп, червоний мелений перець і сіль, ретельно перемішати. 3Сформувати невеликі кульки. Якщо вони виходять недостатньо щільними, додати в тісто ще трохи борошна та жовток. 4Бульйон довести до кипіння, опустити в нього галушки, варити 5‑7 хвилин. 5Листя салату вимити й обсушити. Зелень кропу промити, обсушити, дрібно нарубати. 6Галушки розкласти по тарілках, вистелених різнокольоровим листям салату, посипати зеленню кропу та подати на стіл. 00:00 Nutrition Facts Calories135 ккал