299 рецептов заготовок без соли и сахара (Еда, которая лечит)
Ingredients
Аґрус - 1 кг
Малина - 1 кг
Вода - 1 л
Directions
1Аґрус очистити від гілочок і листочків, потім перебрати і вимити. Малину перебрати, очистити від плодоніжок і вимити.
2Аґрус пропустити через м'ясорубку.
3З'єднати пюре з аґрусу з малиною, перемішати і влити трохи кип'яченої води кімнатної температури. Ще раз перемішати і поставити варити на повільний вогонь. Коли пюре закипить, варити його кілька хвилин, помішуючи, щоб воно не підгоріло. Потім прибрати посуд з ягідним пюре з вогню і дати охолонути.
4Пюре варити протягом 2 днів по 2 рази.
5Потім холодне пюре розкласти по стерильних банках і закрити металевими кришками.