Биточки «Тава-кебаб» страви з м'яса духовка 8 Лютого, 2019 Готовим из баранины (Семь поварят) Cook: 30 mins Yields: 2 порції Ingredients Баранина - 400 г м'якоті Цибуля ріпчаста - 1 шт. Масло топлене - 2 ст. ложки Оцет винний - 1 ч. ложка Цукор - 1 ч. ложка Яйця - 2 шт. Петрушка - 2 ст. ложки рубаної зелені Перець чорний мелений Сіль Directions 1М'якоть баранини разом із третиною цибулі пропустити через м'ясорубку. Додати сіль, перець і перемішати. 2Зробити биточки круглої форми по 2 шт. на порцію. 3Обсмажити на розігрітій сковороді в маслі до готовності. 4Окремо спасерувати залишки дрібно нашаткованої цибулі. Додати оцет і цукор, охолодити. 5Збити спасерувану цибулю з яйцями та зеленню і залити биточки. 6Запікати при 180°С до загусання маси. 7Перед подачею посипати зеленню. 00:00