Биточки «Тава-кебаб»
Биточки «Тава-кебаб»

Биточки «Тава-кебаб»

    

8 Лютого, 2019

Готовим из баранины (Семь поварят)

  • Cook: 30 mins
  • Yields: 2 порції

Ingredients

Баранина - 400 г м'якоті

Цибуля ріпчаста - 1 шт.

Масло топлене - 2 ст. ложки

Оцет винний - 1 ч. ложка

Цукор - 1 ч. ложка

Яйця - 2 шт.

Петрушка - 2 ст. ложки рубаної зелені

Перець чорний мелений

Сіль

Directions

1М'якоть баранини разом із третиною цибулі пропустити через м'ясорубку. Додати сіль, перець і перемішати.

2Зробити биточки круглої форми по 2 шт. на порцію.

3Обсмажити на розігрітій сковороді в маслі до готовності.

4Окремо спасерувати залишки дрібно нашаткованої цибулі. Додати оцет і цукор, охолодити.

5Збити спасерувану цибулю з яйцями та зеленню і залити биточки.

6Запікати при 180°С до загусання маси.

7Перед подачею посипати зеленню.

00:00