Тунець обпалений з імбирною заправкою та цитрусовими
Тунець обпалений з імбирною заправкою та цитрусовими

Тунець обпалений з імбирною заправкою та цитрусовими

    ,

29 Березня, 2020

100 Weight Loss Bowls

  • Prep: 10 mins
  • Cook: 5 mins
  • Yields: 1 порція

Ingredients

Тунець - стейк 100 г

Олія оливкова - 1 ч. ложка

Сіль морська

Перець чорний свіжомелений

Грейпфрут рожевий - 1 шт.

Апельсини - 1 шт.

Аводкадо - 0,5 шт. маленького

Рис коричневий варений - 1 склянка

Едамам заморожений - 0,5 склянки

Водяний крес - 1 жменька

ДЛЯ ЗАПРАВКИ:

Олія оливкова extra virgin - 1 ч. ложка

Оцет винний білий - 0,5 ч. ложки

Імбир свіжий - 1 шматочок 1,5 см

Directions

1Замороженоий едамам розморозити.

2Змастити стейк з тунця оливковою олією, посолити та поперчити. Нагріти сковороду на сильному вогні, покласти тунця та смажити, не ворушачи, по 1‑2 хвилині з обох боків (середина має залишитися рожевою).

3Зняти стейк зі сковорідки та дати йому відпочити 5 хвилин, а потім нарізати шматочками розміром на один укус.

4СОУС: Змішати в мисці оливкову олію, білий винний оцет і очищений і тертий або дрібно нарізаний імбир, приправити сіллю та перцем за смаком.

5Очищені грейпфрут і апельсин розібрати на дольки над мискою, щоб зібрати надлишок соку.

6Грубо нарізати авокадо та змішати з цитрусовим соком, щоб запобігти його знебарвленню.

7Покласти коричневий рис у чашу, потім додати тунця, авокадо, едамам і водяний крес. Розкидати грейпфрутові та апельсинові дольки та полити імбирною заправкою.

00:00

Nutrition Facts

Calories587 калорій
Sodium80 мг
Protein37 г
Cholesterol35 мг
Sugar20 г
Total Fat21 г
Saturated Fat4 г
Total Carbohydrates57 г
Dietary Fiber11 г