Олія оливкова extra virgin - 1 ч. ложка
Оцет винний білий - 0,5 ч. ложки
Імбир свіжий - 1 шматочок 1,5 см
Directions
1Замороженоий едамам розморозити.
2Змастити стейк з тунця оливковою олією, посолити та поперчити. Нагріти сковороду на сильному вогні, покласти тунця та смажити, не ворушачи, по 1‑2 хвилині з обох боків (середина має залишитися рожевою).
3Зняти стейк зі сковорідки та дати йому відпочити 5 хвилин, а потім нарізати шматочками розміром на один укус.
4СОУС: Змішати в мисці оливкову олію, білий винний оцет і очищений і тертий або дрібно нарізаний імбир, приправити сіллю та перцем за смаком.
5Очищені грейпфрут і апельсин розібрати на дольки над мискою, щоб зібрати надлишок соку.
6Грубо нарізати авокадо та змішати з цитрусовим соком, щоб запобігти його знебарвленню.
7Покласти коричневий рис у чашу, потім додати тунця, авокадо, едамам і водяний крес. Розкидати грейпфрутові та апельсинові дольки та полити імбирною заправкою.