Шашлик з кокосовим соусом
Шашлик з кокосовим соусом

Шашлик з кокосовим соусом

  ,   ,

12 Жовтня, 2019

Шашлыки. Лучшие рецепты (Семь поварят)

  • Cook: 55 mins
  • Yields: 4 порції

Ingredients

Палтус - 300 г філе

Креветки - 150 г

Яблука - 2 шт.

Диня - 150 г

Олія - 2 ст. ложки

Лимон - 1 ст. ложка соку

Шафран мелений - на кінчику ножа

Перець чорний мелений

Сіль

ДЛЯ СОУСУ:

Кокосова стружка - 3 ст. ложки

Вода - 2 склянки

Лимон - 2 ст. ложки соку

Кінза рубана - 2 ст. ложки

Сіль

Directions

1Філе палтуса нарізати шматочками.

2Креветок і шматочки риби натерти шафраном, сіллю та перцем.

3Яблука, очистивши від серцевини, нарізати дольками, скропити лимонним соком. Диню нарізати кубиками.

4Шматочки риби, креветок і фрукти нанизати на шампури.

5Шашлик, періодично перевертаючи, смажити над вугіллям 15‑20 хвилин.

6КОКОСОВЕ МОЛОКО: Кокосову стружку залити гарячою водою, варити 5 хвилин.

7СОУС: Кокосове молоко з'єднати з лимонним соком, кінзою, посолити і збити.

8Подавати шашлик із соусом.

00:00