Шашлик з кокосовим соусом страви з морепродуктів, страви з риби на вогнищі, низькокалорійне 12 Жовтня, 2019 Шашлыки. Лучшие рецепты (Семь поварят) Cook: 55 mins Yields: 4 порції Ingredients Палтус - 300 г філе Креветки - 150 г Яблука - 2 шт. Диня - 150 г Олія - 2 ст. ложки Лимон - 1 ст. ложка соку Шафран мелений - на кінчику ножа Перець чорний мелений Сіль ДЛЯ СОУСУ: Кокосова стружка - 3 ст. ложки Вода - 2 склянки Лимон - 2 ст. ложки соку Кінза рубана - 2 ст. ложки Сіль Directions 1Філе палтуса нарізати шматочками. 2Креветок і шматочки риби натерти шафраном, сіллю та перцем. 3Яблука, очистивши від серцевини, нарізати дольками, скропити лимонним соком. Диню нарізати кубиками. 4Шматочки риби, креветок і фрукти нанизати на шампури. 5Шашлик, періодично перевертаючи, смажити над вугіллям 15‑20 хвилин. 6КОКОСОВЕ МОЛОКО: Кокосову стружку залити гарячою водою, варити 5 хвилин. 7СОУС: Кокосове молоко з'єднати з лимонним соком, кінзою, посолити і збити. 8Подавати шашлик із соусом. 00:00