Спагеті з морепродуктами (з вином)
Спагеті з морепродуктами (з вином)

Спагеті з морепродуктами (з вином)

  ,

5 Травня, 2020

Душевная кухня №1 Русская кухня (Семь поварят)

Ingredients

Спагеті - 200 г

Морепродукти - 150 г замороженої суміші

Вино сухе біле - 2 ст. ложки

Олія оливкова - 1 ст. ложка

Часник - 1 зубчик

Петрушка - 2 ст. ложки рубаної зелені

Помідори солоні - 120 г

Бульйон курячий - 0,25 склянки

Цукор - 0,5 ст. ложки

Сіль

Directions

1Спагеті відварити в підсоленій воді, відкинути на друшляк.

2Морепродукти припускати під кришкою в суміші вина та частини оливкової олії, додавши подрібнений часник і половину рубаної зелені 10 хвилин, доки мушлі молюсків не розкриються. Мушлі, що розкрилися, вийняти, які не розкрилися - викинути.

3Помідори прогріти разом із залишками олії, додати бульйон, цукор, рубану зелень і морепродукти і тушкувати ще 5 хвилин.

4При подачі спагеті викласти на блюдо разом із морепродуктами. Оформити молюсками в мушлях.

00:00