Пиріг особливий з яблуками
Пиріг особливий з яблуками

Пиріг особливий з яблуками

    

16 Вересня, 2019

Эх, яблочко!
Яблоки (кулинария)

Ingredients

Яблука - 2‑3 шт.

Яйця - 4 шт.

Цукор - 0,7 склянки

Олія - 0,75 склянки

Молоко - 1 склянка

Борошно - 1 склянка

Сода - 0,5 ч. ложки

Directions

1Жовтки збивати з цукром 10‑15 хвилин. Додати соняшникову олію, молоко, борошно з содою, все розмішати.

2Викласти в змащену олією форму та випікати до світло-золотистого кольору.

3Вийняти з духовки, поверхню пирога щільно накрити тонко нарізаними яблуками. Зверху покласти збиті в міцну піну з 4 ст. ложками цукру білки.

4Знову поставити в духовку до утворення рум'яної скоринки.

00:00