100 лучших рецептов блинов и оладий (Кулинария. 100 лучших рецептов)
Cook: 35 mins
Yields: 8-10 порцій
Ingredients
Борошно - 120 г
Молоко - 250 г
Яйця - 3 шт.
Масло вершкове - 40 г
Цукрова пудра - 60 г
Кориця - 0,25 ч. ложки
Мускатний горіх - 1 щіпка
Ром - 2 ст. ложки
Олія для смаження
Directions
1Збити яйця з цукровою пудрою. Додати 100 мл молока, перемішати. Додати борошно і, поступово вливаючи залишки молока, ретельно вимісити до однорідної консистенції.
2Додати розтоплене вершкове масло, корицю, мускатний горіх і ром, перемішати.
3Смажити млинці з двох боків на розжареній олії до золотистого кольору.