Омлет весняний сніданки, страви з яєць духовка, низькокалорійне 31 Серпня, 2019 200 рецептов по 200 калорий. Вкусные блюда для завтрака, обеда и ужина Yields: 4 порції Ingredients Яйця - 10 шт. Цибуля ріпчаста - 100 г Спаржа - 12 стебел Помідори черрі - 75 г Олія оливкова - 10 мл Базилік - гілочки для декору Перець чорний мелений Сіль Directions 1Помідори черрі розрізати навпіл. Розрізати кожне стебло спаржі уздовж навпіл. 2Цибулю очистити, нарізати дрібними кубиками, викласти в невелику сковороду з розігрітою олією і обсмажувати 1 хвилину. 3Додати спаржу, готувати ще 30 секунд. 4У сковороду покласти помідори, вилити в неї збиті з сіллю і перцем білки, швидко перемішати вінчиком. 5Сковороду помістити в попередньо розігріту духовку, готувати 8 хвилин. 6Готовий омлет розкласти по тарілках, прикрасити листочками базиліку. 00:00 Nutrition Facts Calories117 ккал