Омлет весняний
Омлет весняний

Омлет весняний

  ,   ,

31 Серпня, 2019

200 рецептов по 200 калорий. Вкусные блюда для завтрака, обеда и ужина

  • Yields: 4 порції

Ingredients

Яйця - 10 шт.

Цибуля ріпчаста - 100 г

Спаржа - 12 стебел

Помідори черрі - 75 г

Олія оливкова - 10 мл

Базилік - гілочки для декору

Перець чорний мелений

Сіль

Directions

1Помідори черрі розрізати навпіл. Розрізати кожне стебло спаржі уздовж навпіл.

2Цибулю очистити, нарізати дрібними кубиками, викласти в невелику сковороду з розігрітою олією і обсмажувати 1 хвилину.

3Додати спаржу, готувати ще 30 секунд.

4У сковороду покласти помідори, вилити в неї збиті з сіллю і перцем білки, швидко перемішати вінчиком.

5Сковороду помістити в попередньо розігріту духовку, готувати 8 хвилин.

6Готовий омлет розкласти по тарілках, прикрасити листочками базиліку.

00:00

Nutrition Facts

Calories117 ккал