Гриби, тушковані з картоплею у сметані з томатом
Гриби, тушковані з картоплею у сметані з томатом

Гриби тушковані з картоплею (з томатом)

    ,

27 Квітня, 2019

Готовим из картофеля (Семь поварят)

  • Cook: 55 mins
  • Yields: 3-4 порції

Ingredients

Гриби - 400 г

Картопля - 3 шт.

Сметана - 100 г

Томат-пюре - 1 ст. ложка

Масло вершкове - 4 ст. ложки

Цибуля ріпчаста - 1 шт.

Лавровий лист

Перець чорний мелений

Сіль

Петрушка - зелень

Кріп - зелень

Directions

1Гриби очистити й опустити на 5‑6 хвилин в окріп, потім відкинути на друшляк.

2Нарізати гриби скибочками, обсмажити в частині масла.

3Перекласти гриби в сотейник, залити сметаною, додати томат-пюре, сіль, перець, лавровий лист і тушкувати 5‑7 хвилин.

4Цибулю нашаткувати, спасерувати з залишками масла.

5Картоплю очистити, нарізати скибочками, обсмажити.

6Змішати з пасерованою цибулею, з'єднати з грибами і тушкувати до готовності.

7При подачі посипати рубаною зеленню.

00:00