Гриби тушковані з картоплею (з томатом) страви з грибів вегетаріанське, низькокалорійне 27 Квітня, 2019 Готовим из картофеля (Семь поварят) Cook: 55 mins Yields: 3-4 порції Ingredients Гриби - 400 г Картопля - 3 шт. Сметана - 100 г Томат-пюре - 1 ст. ложка Масло вершкове - 4 ст. ложки Цибуля ріпчаста - 1 шт. Лавровий лист Перець чорний мелений Сіль Петрушка - зелень Кріп - зелень Directions 1Гриби очистити й опустити на 5‑6 хвилин в окріп, потім відкинути на друшляк. 2Нарізати гриби скибочками, обсмажити в частині масла. 3Перекласти гриби в сотейник, залити сметаною, додати томат-пюре, сіль, перець, лавровий лист і тушкувати 5‑7 хвилин. 4Цибулю нашаткувати, спасерувати з залишками масла. 5Картоплю очистити, нарізати скибочками, обсмажити. 6Змішати з пасерованою цибулею, з'єднати з грибами і тушкувати до готовності. 7При подачі посипати рубаною зеленню. 00:00