Темпура («Небесна страва») страви з риби японська кухня 16 Лютого, 2020 50 рецептов японской кухни Ingredients Риба - 120 г філе Борошно рисове - 1 ст. ложка Борошно пшеничне - 3 ст. ложки Яйця - 3 білки Вино десертне - 0,5 ч. ложки Олія - 100 г Цибуля ріпчаста - 5 г Селера - 8 г кореня Перець стручковий - 20 г ДЛЯ СОУСУ: Вино десертне - 20 г Імбир мелений - 0,2 г Соєвий соус - 10 г Вода - 30 г Редька - 10 г Directions 1Рибне філе нарізати смужками, цибулю та корінь селери - тонкими скибочками, стручковий перець - локшиною. 2З рисової та пшеничної муки, вина, білків і води замісити досить густе тісто. Воду попередньо змішати з білками та витримати на холоді 3 дні. 3Рибу й овочі вмочити в тісто та смажити на сковороді. 4СОУС: Прокип'ятити воду з імбиром, влити вино та соєвий соус, розмішати і з'єднати з нашаткованою редькою. 5Подавати темпуру під соусом. 00:00