Темпура («Небесна страва»)
Темпура («Небесна страва»)

Темпура («Небесна страва»)

    

16 Лютого, 2020

50 рецептов японской кухни

Ingredients

Риба - 120 г філе

Борошно рисове - 1 ст. ложка

Борошно пшеничне - 3 ст. ложки

Яйця - 3 білки

Вино десертне - 0,5 ч. ложки

Олія - 100 г

Цибуля ріпчаста - 5 г

Селера - 8 г кореня

Перець стручковий - 20 г

ДЛЯ СОУСУ:

Вино десертне - 20 г

Імбир мелений - 0,2 г

Соєвий соус - 10 г

Вода - 30 г

Редька - 10 г

Directions

1Рибне філе нарізати смужками, цибулю та корінь селери - тонкими скибочками, стручковий перець - локшиною.

2З рисової та пшеничної муки, вина, білків і води замісити досить густе тісто. Воду попередньо змішати з білками та витримати на холоді 3 дні.

3Рибу й овочі вмочити в тісто та смажити на сковороді.

4СОУС: Прокип'ятити воду з імбиром, влити вино та соєвий соус, розмішати і з'єднати з нашаткованою редькою.

5Подавати темпуру під соусом.

00:00