Тости з грудинкою, грибами та цибулею карамелізованою
Тости з грудинкою, грибами та цибулею карамелізованою

Тости з грудинкою, грибами та цибулею карамелізованою

  , , , ,   

29 Лютого, 2020

100 лучших рецептов завтраков в мультиварке (Кулинария. 100 лучших рецептов)

  • Cook: 30 mins
  • Yields: 2-4 порції

Ingredients

Хліб сірий тостовий - 3‑4 скибочки

Грудинка варено-копчена - 200 г

Печериці - 150 г

Цибуля червона - 300 г

Цукор - 100 г

Вино сухе червоне - 250 мл

Бодян - 1‑2 зірочки

Петрушка - 10 г зелені

Кріп - 10 г зелені

Олія для смаження

Directions

1Нарізати печериці та грудинку середніми кубиками, червону цибулю - дольками.

2Налити в чашу мультиварки 2 ст. ложки олії, включити режим «Смаження», обсмажувати грудинку 5‑7 хвилин до світло-золотистого кольору.

3Додати гриби, обсмажити до золотистого кольору. Дістати грудинку з грибами та помістити в тепле місце.

4Викласти в чашу нарізану цибулю, влити вино, всипати цукор і додати бодян. Включити режим «Тушкування», готувати 20 хвилин.

5Дрібно посікти зелень.

6Обсмажити хліб з двох боків на олії до золотистого кольору.

7Викласти на скибочки цибулю, зверху - грудинку з грибами, посипати зеленню.

00:00