Тости з грудинкою, грибами та цибулею карамелізованою бутерброди, закуски, сніданки, страви з грибів, страви з м'яса мультиварка 29 Лютого, 2020 100 лучших рецептов завтраков в мультиварке (Кулинария. 100 лучших рецептов) Cook: 30 mins Yields: 2-4 порції Ingredients Хліб сірий тостовий - 3‑4 скибочки Грудинка варено-копчена - 200 г Печериці - 150 г Цибуля червона - 300 г Цукор - 100 г Вино сухе червоне - 250 мл Бодян - 1‑2 зірочки Петрушка - 10 г зелені Кріп - 10 г зелені Олія для смаження Directions 1Нарізати печериці та грудинку середніми кубиками, червону цибулю - дольками. 2Налити в чашу мультиварки 2 ст. ложки олії, включити режим «Смаження», обсмажувати грудинку 5‑7 хвилин до світло-золотистого кольору. 3Додати гриби, обсмажити до золотистого кольору. Дістати грудинку з грибами та помістити в тепле місце. 4Викласти в чашу нарізану цибулю, влити вино, всипати цукор і додати бодян. Включити режим «Тушкування», готувати 20 хвилин. 5Дрібно посікти зелень. 6Обсмажити хліб з двох боків на олії до золотистого кольору. 7Викласти на скибочки цибулю, зверху - грудинку з грибами, посипати зеленню. 00:00