Пельмені уральські
Пельмені уральські

Пельмені уральські

      

8 Вересня, 2019

Пельмени, вареники (1000 и один рецепт)

Ingredients

ДЛЯ ТІСТА:

Яйця - 1 шт.

Борошно - 2 склянки

Вода - 0,75 склянки

Сіль

ДЛЯ ФАРШУ:

Яловичина - 180 г м'якоті

Свинина - 180 г м'якоті

Баранина - 120 г м'якоті

Масло вершкове - 50 г

Мускатний горіх - 2 г

Вершки - 3 ст. ложки

Цибуля - 2 шт.

Сіль

Перець чорний мелений

ДЛЯ ПРИПРАВИ:

Часник - 4 зубчики

Масло вершкове - 2 ст. ложки

Оцет 9% - 3 ст. ложки

Сіль

Перець чорний мелений

Directions

1Борошно просіяти, насипати гіркою, в центрі зробити лунку, влити воду, 0,5 яйця, посолити, замісити круте тісто і залишити на 30 хвилин, прикривши полотняною серветкою.

2Все м'ясо двічі пропустити через м'ясорубку разом із маслом і мускатним горіхом, посолити, поперчити, перемішати. У фарш поступово влити вершки, додати дрібно нашатковану цибулю і все ретельно перемішати.

3З тіста розкачати джгут, нарізати його на невеликі шматочки, з яких розкачати тонкі кружальця. На кружальця покласти по 1 ч. ложці м'ясного фаршу, краї щільно з'єднати і защипати.

4Залишок яйця збити і змастити ним пельмені.

5Пельмені викласти на деко, посипане борошном, і поставити на холод.

6Готувати на пару 10‑15 хвилин.

7Подавати на стіл, заправивши тертим часником, змішаним з олією, оцтом сіллю і перцем.

00:00