Australian Cupcakes & Inspirations 2016 Volume 4 Issue №2
Ingredients
Вафельний папір (харчовий папір)
Тюлоза
Харчовий барвник
Вода
Декоративна посипка
ОБЛАДНАННЯ:
Форма для пелюсток (Fiskars Large Squeeze Punch – Petal by Petal)
Блюдо мале
Пензлик для фарби
Відпарювач для торта
Directions
1Змішати порошок тюлози в невеликій кількості води, щоб зробити трохи клею для торта. Додати невеличку краплинку харчового фарбника-гелю, щоб відтінити клей.
2Вирізати пелюстки з їстівного вафельного паперу за допомогою великої форми для пелюсток.
3Використовувати невелике коло як основу і наклеїти на нього чотири великі пелюстки.
4Додати ще чотири пелюстки між ними.
5Повторити візерунок поверх першої вісімки з вісьмома меншими пелюстками.
6Нанести невелику кількість клею на задню частину квітки, щоб утримати її на місці, коли вона буде розпарюватися відпарювачем для торта. Направити пару на передню частину квітки. Обережно, бо пара може дуже нагрітися!
7Дати квітці висохнути і згорнутися, а потім нанести ще трохи клею у центр. Насипати на клей декоративну посипку.
8Тепер квіти готові до використання у будь-якому їстівному проекті.