джем або варення з суниці з яблучним соком
джем або варення з суниці з яблучним соком

Джем суничний на яблучному соку

  

15 Вересня, 2019

Ягоды и фрукты. Заготовки по-деревенски (Умная усадьба / Советы бабушки Агафьи)

Ingredients

Суниця - 1 кг ягід з добре забарвленою м'якоттю

Яблучний сік - 1 склянка

Цукор - 1 кг

Directions

1Великі ягоди відкласти, а дрібні розім'яти.

2Цілі ягоди засипати цукром, додати розім'яті та ретельно перемішати. Витримати кілька годин.

3Після варити на слабкому вогні, постійно перемішуючи. Додати сік з кислих яблук і варити до готовності з перервами. Стежити, щоб ягоди не розчавилися та не зварилися.

4Фасувати в гарячому вигляді.

00:00