Крильця з абрикосовим чатні страви з птиці гриль 19 Листопада, 2019 Готовим с медом (Семь поварят) Cook: 1 hr Yields: 6 порцій Ingredients Курка - 1 кг крилець Петрушка - 10 г зелені ДЛЯ МАРИНАДУ: Мед - 3 ст. ложки Лимон - 0,5 шт. Олія оливкова - 2 ст. ложки Гірчиця - 1 ч. ложка Імбир - 5 см кореня ДЛЯ АБРИКОСОВОГО ЧАТНІ: Курага - 100 г Масло вершкове - 1 ст. ложка Часник - 2 зубчики Каррі - 0,5 ч. ложки порошку Оцет винний - 1 ч. ложка Перець червоний мелений Сіль Directions 1МАРИНАД: З м'якоті лимона віджати сік. Імбир натерти на тертці. З'єднати мед з соком лимона, олією, гірчицею та імбиром. 2Крильця полити маринадом, перемішати, залишити на 30 хвилин. 3Обсмажити крильця на грилі до готовності. 4ЧАТНІ: Курагу припустити, відвар злити та зберегти. Курагу нарізати кубиками, обсмажити на вершковому маслі, додати рубаний часник, червоний перець, перемішати й охолодити. Суміш збити блендером, додати 2 ст. ложки абрикосового відвару, оцет, каррі та ще раз перемішати. 5При подачі на блюдо викласти крильця, поруч покласти чатні. Оформити зеленню петрушки. 00:00