м'ясна страва
м'ясна страва

Антрекот з цибулею

    

16 Жовтня, 2016

300 рецептов. Блюда из духовки

Ingredients

Яловичина - невеликий шматок

Цибуля - 1 шт.

Зелень кропу

Сіль

Перець

Directions

1Яловичину нарізати поперек волокон скибочками завтовшки приблизно 1 см, відбити, посолити, поперчити, обсмажити з обох боків до утворення рум'яної скоринки.

2Ріпчасту цибулю нарізати кільцями і обсмажити разом з м'ясом до золотистого кольору.

3Антрекот посипати дрібно нарізаною зеленню кропу, кільцями цибулі, подавати зі смаженою або відварною картоплею, свіжими або консервованими овочами, лимоном, маслинами. До м'яса подати соус.

00:00