джем або варення з брусниці, груш, лимону та яблук
джем або варення з брусниці, груш, лимону та яблук

Джем із брусниці з лимоном

  

13 Вересня, 2018

Ягоды и фрукты. Заготовки по-деревенски (Умная усадьба / Советы бабушки Агафьи)

Ingredients

Брусниця - 1 кг

Яблука - 1 кг

Груші - 1 кг

Лимони - 1 шт.

Цукор - 1 кг

Directions

1Промиті й обсушені ягоди брусниці нагрівати 10 хвилин, постійно помішуючи.

2Додати нарізані дольками яблука та груші і варити ще 10 хвилин.

3Додати порціями цукор і, продовжуючи помішувати, варити до готовності.

4Перед закінченням варіння додати нарізаний дрібними кубиками лимон.

5Фасувати джем напівохолодженим.

00:00