Кекси ванільні з глазур’ю

    

12 Березня, 2017

50 000 избранных рецептов для мультиварки

Ingredients

Борошно пшеничне - 700 г

Масло вершкове - 80 г

Цукор - 80 г

Чорнослив без кісточок - 80 г

Яйця - 5 шт.

Молоко - 200 мл

Крохмаль - 2 ч. ложки

Розпушувач - 2 ч. ложки

Сіль - 0,5 ч. ложки

Ваніль

Олія

ДЛЯ ГЛАЗУРІ:

Молоко згущене - 100 г

Какао-порошок - 4 ст. ложки

Цукор - 1 ст. ложка

Масло вершкове - 1 ч. ложка

Directions

1Промити та розпарити чорнослив, подрібнити. Змішати в глибокій посуді борошно, розпушувач, сіль і крохмаль. В іншому посуді збити яйця з цукром, додати до них молоко та розтоплене вершкове масло. Змішати обидві маси та ретельно перемішати до однорідності, додати чорнослив і ваніль. Розділити тісто візуально навпіл.

2Форми для кексів змастити олією. Наповнити тестом форми на дві третини. Встановити форми в чашу мультиварки, готувати 1 годину в режимі «Випічка».

3ГЛАЗУР: У каструлю налити згущенку, додати какао та цукор, розмішати до однорідної маси, довести до кипіння. Зняти з вогню та покласти масло, перемішати й остудити.

4Готові кекси покласти на блюдо та полити глазур'ю.

00:00