Пиріг із глазур’ю солодка випічка духовка 14 Вересня, 2018 300 рецептов. Блюда из духовки Ingredients Варення полуничне - 1 склянка Цукор - 1 склянка Яйця - 2 шт. Молоко - 1 склянка Борошно - 2 склянки Сода (гашена оцтом) - 2 ч. ложки ДЛЯ ГЛАЗУРІ: Цукор - 6 ст. ложок з верхом Молоко - 4 ст. ложки Какао - 2 ч. ложки Масло вершкове - 50 г Directions 1Полуничне варення, цукор, яйця, молоко, борошно та гашену оцтом соду перемішати або збити міксером. 2Випікати в духовці у великій формі, змащеній маргарином, при 180‑200°С приблизно 40 хвилин. ГЛАЗУР: 1Цукор, молоко і какао перемішати та кип'ятити 5 хвилин. 2Додати вершкове масло, трохи остудити глазур і залити нею пиріг. 00:00