Пхалі з баклажанів закуски грузинська кухня 11 Лютого, 2017 365 рецептов грузинской кухни Ingredients Баклажани - 4 шт. Волоські горіхи - 200 г Цибуля ріпчаста - 1 шт. Часник - 2 зубчики Кінза - 1 пучок Оцет винний - 20 мл Олія - 50 мл Перець Сіль Directions 1Баклажани нарізати уздовж тонкими пластами, посолити та залишити на 30 хвилин. 2Злити сік, обсмажити на олії, викласти на серветку. 3Ріпчасту цибулю дрібно нашаткувати й обсмажити на олії. 4Горіхи, часник і зелень кінзи подрібнити, з'єднати з цибулею, додати оцет, сіль, перець і трохи води. Змішати все в блендері до однорідної маси. 5Смужки баклажанів намазати цим соусом і згорнути в рулетики. 00:00