Салат із консервованої стручкової квасолі

  

21 Квітня, 2017

Книга о вкусной и здоровой пище (1984)

Ingredients

Квасоля стручкова - 1 банка

Цибуля ріпчаста - 150 г

Оцет - 30 г

Цукор - 30 г

Сіль - 10 г

Перець - на кінчику ножа

Directions

1У порцеляновий посуд зцідити сік консервованої квасолі, додати в нього цукор і оцет.

2Очищену ріпчасту цибулю нарізати тонкими кільцями та покласти в підготовлений для салату сік. Злегка поперчити, посолити, додати зелену стручкову квасолю.

3Салат слід готувати за 3 години до подачі, щоб смакові речовини встигли з'єднатися.

4Подають до холодного смаженого м'яса.

00:00