1Суповий набір вимити, цибулю та моркву очистити та цілими покласти разом з суповим набором в каструлю мультиварки. Додати чорний і духмяний перець, лавровий лист. Залити 2 л гарячої води та включити режим «Суп» на 2 години.
2Бульйон буде готовий через 1,5 години. Дістати з бульйону курку, цибулю, моркву, перець і лавровий лист. Все, крім курки, можна викинути.
3Покласти в бульйон картоплю, нарізану кубиками.
4Поки картопля вариться, приготувати ОМЛЕТ: розтопити на сковороді вершкове масло, вбити яйця, додати сіль і обсмажити на сковороді з двох сторін омлет у вигляді тонкого млинця.
5М'ясо відділити від кісточок, разом з омлетом нарізати на невеликі шматочки та покласти в бульйон. Після завершення режиму додати в суп дрібно нарізану зелень.