227 рецептов из хлебопечки для вашего здоровья (Еда, которая лечит)
Cook: 3 hrs
Yields: 900 г
Ingredients
Борошно пшеничне 1-го ґатунку - 310 г
Борошно житнє - 150 г
Вода - 300 мл
Сіль - 1 маленька мірна ложка
Цукор - 1 велика мірна ложка
Олія - 2 великі мірні ложки
Дріжджі сухі - 1,5 малі мірні скляночки
Directions
1Налити в ємність воду, посолити її, додати цукор, олію, перемішати. Далі насипати пшеничне та житнє борошно, зробити поглиблення, туди засипати сухі дріжджі.
2Встановити програму «Основний», колір скоринки темний, час приготування 3 години, запустити хлібопічку.
3Після приготування дати хлібу охолонути на решітці 1 годину.