Яловичина зі спеціями і лимоном

    

23 Вересня, 2016

365 блюд для аэрогриля

  • Cook: 2 hrs 30 mins

Ingredients

Яловичина - 500 г

Шпик - 100 г

Борошно - 50 г

Цибуля ріпчаста - 1 шт.

Лимон - 1 шт. (сік + цедра)

Олія рослинна - 50 мл

Перець

Гвоздика

Сіль

Directions

1Яловичину нашпигувати шпиком, обваляти в перці та гвоздиці, змастити олією і запанірувати в борошні.

2М'ясо смажити на верхній решітці аерогрилю 20 хвилин при максимальній швидкості і температурі.

3М'ясо перекласти в форму, посипати подрібненою цибулею і цедрою, залити лимонним соком і посолити.

4Тушкувати 1,5-2 години при температурі 250°С на середній швидкості.

00:00