Cuisine: китайська кухня

Спрінг-роли

Спрінг-роли «Весняні трубочки» з м’ясом

50 рецептов китайской кухни

Цзяоцзи (китайські пельмені)

Цзяоцзи (китайські пельмені)

50 рецептов китайской кухни

Яловичина, тушкована по-шанхайськи

Яловичина, тушкована по-шанхайськи

50 рецептов китайской кухни

рисовий чай

«Чай абрикосовий»

50 рецептов китайской кухни

 

Макарони або лапша із серцем «Сніданок велорикші»

«Сніданок велорикші»

50 рецептов китайской кухни

арахісовий крем

Крем солодкий з арахісу

50 рецептов китайской кухни

зелений чай по-китайськи

Чай зелений по-китайськи

Окакура Какузо. Его величество Чай (русское издание с рецептами)

«Золоті монетки» з бананом

«Золоті монетки» з бананом

50 рецептов китайской кухни

м'ясо у соусі

«Вишні» зі свинини

50 рецептов китайской кухни

Тефтелі по-китайськи з кисло-солодким соусом

100 лучших рецептов блюд на cкорую руку

Суп китайський курячий з кукурудзою

50 000 избранных рецептов для мультиварки