Cuisine: італійська кухня
Фузіллі зі шпиком і радіккіо
100 Great Italian Recipies
Пенне з гарбузом і панчетою
100 Great Italian Recipies
Фарфале з білим баклажановим соусом
100 Great Italian Recipies
Салат із пасти фузіллі з овочами та кальмарами
100 Great Italian Recipies
Букатіні під соусом аматричана
100 Great Italian Recipies
Букатіні з сиром та перцем
100 Great Italian Recipies
Локшина з рибою-меч, помідорами черрі та диким фенхелем
100 Great Italian Recipies
Салат теплий з полби з креветками
100 Great Italian Recipies
Салат з яблука, курки та підсмаженої фокачі
100 Great Italian Recipies
Салат з артишоків з пармезаном
100 Great Italian Recipies
Тарталетки з картоплею та беконом
100 Great Italian Recipies
Воловани з радіккіо та фондю
100 Great Italian Recipies
Коржі з вершковою рікотою, ароматизованою орегано, та оливковим песто
100 Great Italian Recipies
Флан із брокколі з анчоусним соусом
100 Great Italian Recipies
Моцарела баффало та напівсолодкі помідори
100 Great Italian Recipies
Капоната
50 000 избранных рецептов для мультиварки
Канедерлі – Хлібні кульки в бульйоні
Юлия Николаева. Главный секрет итальянской кухни от Пьемонта до Сицилии
Фріттата з гарбузом, перцем і козячим сиром
100 лучших рецептов блюд на cкорую руку
Паніні з жардиньєром по-італійськи
100 лучших рецептов блюд на cкорую руку
Пенне з гострим соусом «Араббьята»
Юлия Николаева. Главный секрет итальянской кухни от Пьемонта до Сицилии
Курочка по-мисливські
Юлия Николаева. Главный секрет итальянской кухни от Пьемонта до Сицилии
Різі і бізі (рисовий суп-гарнір)
Юлия Николаева. Главный секрет итальянской кухни от Пьемонта до Сицилии
Салатний цикорій з квасолею
Юлия Николаева. Главный секрет итальянской кухни от Пьемонта до Сицилии
Кролик по-пьємонтськи
Юлия Николаева. Главный секрет итальянской кухни от Пьемонта до Сицилии