Category: закуски

Паста «Бон Апетит»

Паста «Бон Апетит»

Веганский ужин. Сборник рецептов из мастер-класса

Квасоля стручкова з горіхами

Квасоля стручкова з горіхами

Грузинская кухня (Семь поварят)

Фенхель з креветками

Фенхель з креветками

100 лучших рецептов украшения закусок (Кулинария. 100 лучших рецептов)

Фета у виноградному листі

Фета у виноградному листі

Школа гастронома 2013 №16 (234) Август

Форшмак, прикрашений солоними огірками

Форшмак (прикрашений солоними огірками)

Коллекция рецептов (Школа гастронома) 2012 №5 (133) Март - Блюда еврейской кухни

Форель з креветками

Форель з креветками

Готовим с вином (Семь поварят)

Заливні кулі

Заливні кулі

Школа гастронома 2007 №24 (98) Декабрь

Форшмак з оселедця

Форшмак з оселедця

100 лучших рецептов пасхального стола (Кулинария. 100 лучших рецептов)

Хве з філе риби

Хве з філе риби

Корейская кухня (Приятного аппетита)

Гриби смажені з горіхами

Гриби смажені з горіхами

Грузинская кухня (Семь поварят)

Паштет оригінальний у тарталетках

Паштет оригінальний у тарталетках

Кулинарный календарь

Шашлик рибний в тайському стилі

Шашлик рибний в тайському стилі

Diabetic Living Australia (Better Homes and Gardens) 2016 №66 November-December

Паштет з копченої ковбаси та сала

Шпик-паштет

111 лучших кулинарных рецептов на каждый день (Кулинарные чудеса)

Груші з медом і горіхами

Груші з медом і горіхами / Закуска з груш з горіхами

Готовим с медом (Семь поварят)
Корейская кухня (1000 и один рецепт)

Гнізда з картоплі з грибами та горошком

Гнізда з картоплі з грибами та горошком

100 лучших рецептов пасхального стола (Кулинария. 100 лучших рецептов)

Галантин з курки зі стручковою квасолею та зеленим горошком

Галантин з курки

100 лучших рецептов украшения закусок (Кулинария. 100 лучших рецептов)

Цоцхалі

Цоцхалі

Грузинская кухня (Семь поварят)

Чорнослив з беконом

Чорнослив з беконом

100 необычных блюд (Очень просто!)

Деруни з сирним (творожним) кремом, лососем і квасолею

Деруни з сирним (творожним) кремом, лососем і квасолею

Дачная кухня: к столу и впрок (Приусадебное хозяйство) 2018 Январь

1 2 3 22