Cuisine: італійська кухня
Персики, фаршировані печивом амаретті
100 Great Italian Recipies
Гарбуз маринований
50 рецептов итальянской кухни
Заливне з курки
50 рецептов итальянской кухни
Пана-кота
100 Great Italian Recipies
Омлет по-флорентійськи
50 рецептов итальянской кухни
Баранина смажена з зеленню та часником
50 рецептов итальянской кухни
Пудинг із сиру та хлібу
50 рецептов итальянской кухни
Крамбл
100 Great Italian Recipies
Мус молочно-шоколадний
100 Great Italian Recipies
Равіолі по-генуезьки
50 рецептов итальянской кухни
Сальтімбока – ескалоп по-римськи
Юлия Николаева. Главный секрет итальянской кухни от Пьемонта до Сицилии
Мус лимонний з оливковою олією
100 Great Italian Recipies
Ескалоп по-болонськи
50 рецептов итальянской кухни
Вермішель під соусом із сирної (творожної) маси
50 рецептов итальянской кухни
Печиво мигдалеве
100 Great Italian Recipies
Морозиво ванільне та шоколадне
100 Great Italian Recipies
Соус бешамель (з сиром)
50 рецептов итальянской кухни
Соус тартар (з грибами)
50 рецептов итальянской кухни
Соус болонський
50 рецептов итальянской кухни
Баклажани фаршировані (яловичиною)
50 рецептов итальянской кухни
Мигдаль та фундук у шоколаді
100 Great Italian Recipies
Овочі по-римськи
50 рецептов итальянской кухни